Petrásovits Zoltán

Petrásovits Zoltán

A Prestashop magyarországi bevezetése 2007-től

Petrásovits Zoltán vagyok, a Prestashop.hu domaint én keltettem életre még 2007 szeptembert követően és az óta foglalkozom a Prestashop webmotorral. A magyar nyelvi fordításomnak köszönhetően 2008 óta már magyar nyelven is elérhető a Prestashop webáruház webshop motorja.

Alapvetően kereskedő vagyok: az első magyar voltam aki az Amazon online áruházban szoftvert adott el 1999-ben. 

Tudja meg, hogyan készíthet sikerrel kereskedő, személyre szabható webáruházat a PrestaShop platformmal. Fedezze fel a Webáruház Rendszer által kínált számtalan lehetőséget. Kezdje el építeni saját digitális birodalmát egy PrestaShop alapú Webáruház Rendszerrel!

#Webáruház Rendszer: Kereskedjen sikerrel

A mai világban, ahol a digitális kereskedelmi platformok döntő szerepet játszanak a fogyasztók életében, létfontosságú egy megbízható és hatékony webáruház rendszer. Ebben a közegben a Webáruház Rendszer, mely a Prestashop webmotoron üzemel, megkülönbözteti magát kivételes szolgáltatásaival és megbízhatóságával.

A Webáruház Rendszer nem csupán egy online platform, hanem egy stratégiai partner is. Mindannyian tudjuk, hogy az emberek valójában nem csak egy terméket vagy szolgáltatást keresnek – megoldást keresnek. Szükségük van egy olyan partnerre, aki hozzáértő, megbízható, és aki képes a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtani. Egy olyan szakmai együttműködőre, aki a kihívásokkal szembenéz, és aki mellettük áll, amikor a legnagyobb szükség van rá.

A Webáruház Rendszer pont ezt kínálja. Mi több, a Webáruház Rendszer költségként elszámolható módon számláz, ami azt jelenti, hogy ügyfelei üzleti költségeik közé sorolhatják a szolgáltatásait. Ez biztosítja az átláthatóságot és a pénzügyi hatékonyságot, miközben magas szintű szolgáltatást biztosít.

A Webáruház Rendszer a Prestashop webmotoron működik, ami egyik legkorszerűbb e-kereskedelmi rendszer a piacon. Ez a rendszer biztosítja, hogy a webáruház könnyen kezelhető, gyors és biztonságos legyen. A Prestashop rendkívül rugalmas, így könnyedén testreszabható az ügyfél igényei szerint.

Összefoglalva, a Webáruház Rendszer a Prestashop webmotoron egy komplex, megbízható és hatékony megoldás minden online kereskedelmi igényre. Szakmai partner, aki képes az ügyfelek elvárásainak megfelelni, és aki mellettük áll a digitális kereskedelem kihívásai közepette. Egy költségként elszámolható szolgáltatás, amely támogatja az ügyfelek üzleti növekedését, miközben kiváló szolgáltatást nyújt. A Webáruház Rendszer a válasz azoknak, akik megoldást keresnek a mai digitális világban.

 

Keressen minket

A WebaruhazRendszer.hu egy Prestashop professzionális megoldás szállító csapat, ahol Ön kereskedő és fejlesztői tudással bíró partnerre építheti webshopját!

Tudja meg, hogyan készíthet sikerrel kereskedő, személyre szabható webáruházat a PrestaShop platformmal. Fedezze fel a Webáruház Rendszer által kínált számtalan lehetőséget. Kezdje el építeni saját digitális birodalmát  a  Webáruház Rendszerrel!

KAPCSOLATFELVÉTEL

PRESTASHOP MAGYARORSZÁGON

A Prestashop.hu a piacon egyedülállóan jött létre 2007-ben és alapozta meg a döntést: a WebáruházRendszer.hu életre hívását. 

KÖVESSEN MINKET