Webáruház telepítés

Prestashop webáruházat telepíteni bárki tud, aki rendelkezik tárhely elérhetőséggel. A Prestashop egy nyíltforráskódú webáruház szoftver, ami bárki számára elérhető, azonban némi rutint és tudást igényel, hogy a telepített webáruház motor hiba nélkül fusson.
Telepítéshez szükség van egy internetes tárhelyre, amely lehetővé teszi PHP5 használatát. Szükség van egy darab a tárhelyhez kapcsolódó MySql adatbázisra, amely PHP-ból MySqli függvények segítségével menedzselhető.
A webáruház telepítése nem igényel web programozói ismereteket. Gyors és egyszerű.

Webáruház hoszting

Prestashop webáruház üzemeltetéséhez olyan szervereket üzemeltetünk, amelyek készek arra, hogy a webáruházak igényeit kiszolgálják. Szervereinken csak olyan tartalmak vannak, amelyek nincsenek tiltásban, azaz ahogy a mondás is tartja, kinek jó a szomszédja…  A világ számos pontján lévő szerverekkel  igyekszünk a nemzetközi versenyben megmérettetni webáruházainkat. Egy jól működő, termelő webshopnál egyáltalán nem mindegy, milyen hosztingrendszer áll mögötte.  Prestashop specialistáink az elmúlt 10 évben temérdek olyan Prestashop-hoszting jellegű problémát oldottak meg, amelyekre egy általános webhosztinggal foglalkozó cég egyszerűen nem alkalmas. A nap 24 órájában felügyeljük szervereinket és ha kell akár utazásaink közben is képesek vagyunk a problémák megoldásának elindítására. Mindezeken túl folyamatosan azon dolgoznak, hogy a újabb és újabb technológiák bevezetésével tovább emeljék a Prestashop-hoszting szolgáltatásunk színvonalát.

Webáruház üzemeltetés

Egy webáruházat működtetni, napra készen karbantartani nem bonyolult, azonban némi techniaki tudást igényel. Ennek megfelelően csapatunk kész arra, hogy ügyfeleinknek a kezdő napokban segítséget nyújtson és ügyfeleinket megtanítsa arra, hogy a mindennapi folyamatokat miként lehet szakszerűen ellátni. Vannak ügyfeleik, akik szeretik, ha egy felmerülő kérdésre a lehető leggyorsabb megoldás érkezik. Nekik szól a webáruház üzemeltetés szolgáltatásunk.

Prestashop támogatás

Ahhoz, hogy Prestashop webáruház egyre jobb eredményt érjen el folyamatosa gondoskodást igényel. Akár egy akció bevezetése, akár új termék kerül a webáruházba mind olyan feladatok amelyeket akár 24 órán belül is megoldani vagyunk képesek.  Egy promóció bevezetése, vagy kuponkedvezmények kialakítása mind olyan feladat, amelyet alapból képes egy prestashop webáruház lebonyolítani. Képes a webshop a vásárlókat kategorizálni, nem igényel külön fejlesztést, azonban némi tudást igen. Csapatunk napra kész a Prestashop világában, mivel magunk is saját webshopjainkat üzemeltetjük. megoldásra váró feladatait akár 24 órán belül képesek vagyunk leszervezni.

Prestashop fejlesztés

Prestashop fejlesztő spacialistáink állnak rendelkezésére akár induló webáruházban gondolkodik, akár a meglévő Prestashop webáruházat szeretni fejleszteni, átalakítani. Egy webáruház akkor működik jól, ha minél inkább igazodik az Ön vállalkozásának üzleti folyamataihoz. Prestashop webáruháza a picaon akkor lesz sikeres, ha értéket képvisel. Ezen értékek meghatározásában és előteremtésében óriási szerep jut a Prestashop webáruház fejlesztésének. Több ingyenes bekapcsolásra és beállításra váró modul mellett vannak saját fejlesztésű prestashop bővítményeink, de igény szerint fejlesztünk megrendelőinknek személyre szabott modulokat is.

Webáruház válságkezelés

Jó induló és működő internetes vállalkozásnál is eljön az a pont, amikor problémával kerülünk szembe. A probléma jellegétől függően léteznek megoldási kulcsaink, azonban van, amikor kevésnek bizonyul az a tudás, amelynek birtokában vagyunk. Ilyenkor életmentő segítség egy olyan csapat bekapcsolása a folyamatba, akik már maguk is átéltek projekt válságot és tapasztalatuk okán  a probléma feltérképezés mellett megfelelő irányt tudnak mutatni a vállalkozás előremozdításához. Csapatunk 2008 óta foglalkozik webes értékesítéssel. Elkövettük mindazon hibákat weboldalainkon és webshopjainkkal, amelyet bárki elkövethet és a megfelelő tapasztalatból tudást csiszoltunk. Tudjuk, hogy miként kell a válságos helyzetből kiutat találni. Tudjuk, hogy kell megmenteni egy hanyatló webshopot. Képesek vagyunk a szervezeti válság kezelésére is. Fejlesztő mérnökeink mellett projektválság menedzsereink a tudás birtokában vannak, hogy az Ön segítségére legyünk. Tudásunk túlmutat egy webshop helyreállításnál. Amennyiben igény van rá szervezetfejlesztésben szakértő HR kollégánk utat tud mutatni Ügyfeleink cégének megreformálására.Megszüntetjük  a probléma forrását és véget vetünk a webshop tulajdonosának kiszolgáltatott helyzetén akár globális szinteken is. Ügyfelünk biztos lehet abban, hogy bizalmi légkörben segítő kezekre talált bennünk és vállalkozása elindul a fejlődés útján.

Ügyfeleink tollából…

Egy prestashop készítő csapattal indítottam el saját vállakozásomat, azonban kis idő múlva egyre kevesebb figyelmet kaptam a fejlesztőtől. Sajnos napokat kellett várnom arra, hogy egy kérdésemre választ kapjak. A Prestashop Magyarország csapatával zökkenőmentesen tértem át hozzájuk. Megszűntek a betöltési problémák, kaptunk új webáruház külsőt és ha megakadok az üzemeltetésben mindig gyors segítségre számíthatok.

Gyula, Budapest

A semmiből egy vírus elérhetetlenné tette minden adatunkat. Válságos helyzetben találtam rájuk, az egyetlen kiutat láttam Zoltánban. Segítségükkel visszaállt a régi rend, most frissített webáruházzal sikerült lebonyolítanom a karácsonyi forgalmat és vágok neki az új évnek. Köszönöm.

Anlal, tulajdonos

Keressen minket

A WebaruhazRendszer.hu egy Prestashop professzionális megoldás szállító csapat, ahol Ön kereskedő és fejlesztői tudással bíró partnerre építheti webshopját!

Tudja meg, hogyan készíthet sikerrel kereskedő, személyre szabható webáruházat a PrestaShop platformmal. Fedezze fel a Webáruház Rendszer által kínált számtalan lehetőséget. Kezdje el építeni saját digitális birodalmát  a  Webáruház Rendszerrel!

KAPCSOLATFELVÉTEL

PRESTASHOP MAGYARORSZÁGON

A Prestashop.hu a piacon egyedülállóan jött létre 2007-ben és alapozta meg a döntést: a WebáruházRendszer.hu életre hívását. 

KÖVESSEN MINKET