Prestashop magyarul, hogyan és miből

A Prestashop magyar nyelvű, nyíltforráskódú, ingyen letölthető webáruház motor. A Prestashop magyar nyelvű nyíltforráskódú webáruház motor magyar nyelvű oldala, 2008-óta a Petrásovits Zoltán alapító által létrehozott és elindított, magyar nyelvű megoldással működik.

A Prestashop Magyarország Petrásovits Zoltán egyéni kezdeményezésére jött létre és az első időben 2 fő működtette az egész hátteret saját szerveren és egyéni lelkesedésükből. Az első magyar nyelvű Prestashop fordítás Petrásovits Zoltán szakmai felügyeletével jött létre és került fel a Prestashop.com weboldalára, amiről csak később derült ki a francia fejlesztők számára, hogy minden lábrészében Petrásovits Zoltán nevét reklámozza. Az első fordítást a francia fejlesztők, Petrásovits Zoltán és csapata engedélye és szerzői hozzájárulása nélkül tették közre az Interneten. Az élet furcsa fintora, hogy ezzel teljes egészében magát a fordítást végzőket reklámozták az akkoriban még külső nyelvi fájlok letöltése során.

A francia fejlesztések és a piac elismerő visszajelzése alapján a Prestashop Webáruház motor mostanra 3 millió letöltést élt meg 2015 januárjáig.

2019.januárjáig több mint 8.8 millió Prestashop letöltés történt és ebből, több mint 1 millió magyar nyelven.

A Prestashop Magyarország Team Petrásovits Zoltán vezetésével a továbbiakban képzésekkel és egyéb oktatási anyagokkal is segíti, a magyar nyelvű termék használatában. Várjuk szíves megkeresésüket fejlesztésekkel, modul javaslatokkal és csapatépítési ötleteikkel.

A Prestashop letöltése ingyenes: a Prestashop telepítéséhez szükséges szakértelem, az üzemeltetés szaktudása, az üzemeltetés megtanulásához vezető út, minden esetben pénzbe kerül. A nyíltforráskódú webáruház motor előnye a hozzáférés szabadságában rejlik, azonban az, ahogyan a webáruházat, akár Prestashop akár bármi más lenne, azt hosszú évek munkájával lehet elsajátítani!

Mielőtt a Prestashop vagy más webáruház megoldás mellett dönt: mérje fel üzleti lehetőségeit, sikerének esélyeit és a lehetséges kockázatokat!

prestashop-founder-and-funding

A Prestashop Magyarország eddigi üzemeltetése az alapító által létrehozott anyagi és műszaki bázison történik, a Prestashop franciaországi anyacégének 6.5 millió Euró összeggel támogatott rendszerének háttere ellenére: a francia Prestashop Team egyetlen dolláranyagi hozzájárulása nélkül!

A jövőben, további fejlesztések hatására nemzetközi szervereken, saját szerviz szolgáltatást is létrehoznak az alapítók, hogy a Prestashop  webáruház rendszer működésével kapcsolatos tapasztalataikat, üzemeltetett kereskedelmi webáruházak kiszolgálása során kamatoztathassák!