Prestashop üzemeltetés

Az elmúlt 16. év során (is) PrestaShop-ot építettünk Prestashop.hu domain alatt. A kialakult tapasztalatot alapul véve,  saját üzleti csomag és szerver park kialakítására állapodott meg az Egyesült Királyság beli székhelyű WebshopCompany ltd-vel. Ennek során Európa számos országában saját tulajdonú szerverek fogadják a PrestaShop webmotorra épülő szolgáltatásokat igénybe venni szándékozókat.

WebshopCompany ltd.UK.

A WebshopCompany & Webáruház Rendszer üzleti csomag Prestashop üzemeltetésre

A WebshopCompany & Webáruház Rendszer üzleti csomag Prestashop üzemeltetésre az a megoldás, amire szüksége van, ha egy erős, rugalmas és könnyen kezelhető webáruházat szeretne létrehozni. A PrestaShop egy olyan szoftver, melyet kifejezetten a webáruházak üzemeltetése érdekében fejlesztettek ki. Egyszerűen telepíthető, könnyen használható és számos speciális modult tartalmaz, amelyeket szükség szerint testreszabhat a logisztikai, fizetési, számlázási és marketing igényeinek megfelelően.

A Webáruház Rendszer Prestashop üzemeltetési csomagja a biztos műszaki és kereskedelmi háttér, szaktudással kiegészítve

A PrestaShop üzleti csomag előnyeit már számtalan vállalkozás felismerte és élvezheti a rendszer nyújtotta előnyöket. Azonban nem minden tárhely-szolgáltató képes maximálisan támogatni a PrestaShop használatát. Sajnos, olyan esetek is előfordultak, hogy egy webáruházat nem lehetett a tervezett módon üzemeltetni a tárhely-szolgáltató hibája miatt. Az ilyen helyzetek elkerülése érdekében fontos, hogy a szerverek és a tárhely-szolgáltató is kompatibilis legyen a PrestaShop rendszerrel.

A WebshopCompany pontosan ezt a kompatibilitást kínálja. Szervereink Google-barátak, így biztosítva a webáruházad számára a legjobb SEO eredményeket. Figyelünk arra, hogy tárhelyeink ne kerüljenek osztásra más, a Google által szankcionált tartalmak között, mint például warez vagy pornó oldalak. Ezen túlmenően, szervereinken nem találkozhatsz olyan háttérszolgáltatásokkal, amelyek lassíthatják a letöltéseket vagy feltöltéseket, és nem kerülsz kapcsolatba olyan IP címekkel, amelyek tiltottak lehetnek a Google számára.

Mindez arra szolgál, hogy a PrestaShop webáruházad könnyedén megtalálható legyen a potenciális vásárlók számára, és az ügyfeleid zökkenőmentesen használhassák azt. Ezzel maximalizálhatod a forgalmat és a bevételt, miközben minimalizálod a felmerülő technikai problémákat és a felesleges költségeket.

Válaszd a WebshopCompany-t és a PrestaShop üzleti csomagot, ha profi megoldást keresel webáruházad üzemeltetésére! Garantáljuk, hogy megbízható tárhelyet biztosítunk a PrestaShop rendszered számára, hogy zökkenőmentesen, és a lehető legjobb SEO eredményekkel üzemeltethesd webáruházadat.

Cipőt a cipésztől Webáruházat a WebshopCompany Webáruház Rendszertől

Az üzletember eladni szeretne a webáruház üzemeltető meg segítséget nyújtani egy sikeres és közös munkához. Az ingyenes webshop motorokon túllépve, a piac szereplői részéről megfogalmazódott a teljes kiszolgálás igénye legyen az Prestashop vagy bármely más termék család! A WebshopCompany Webáruház Rendszer megoldása pont ezen a területen tud egyedi igények szerint hátteret biztosítani a felhasználók számára.  Tárhely, üzemeltetés, kiszolgálás, felügyelet a nap 24 órájában, szakértőktől.

A WebshopCompany üzleti csomagjait kizárólag egyedi igények felmérését követően lehet igénybe venni és teljes háttér szolgáltatást jelent, tárhelytől a modulok használatáig. A szolgáltatást és a modulokat kizárólag a WebshopCompany szerverein lehet elérni Európai saját szervereiken keresztül, SEO képes végpontokon, Londontól Hamburgig, Madridról Budapestig.

Ez tehát azt is jelenti, hogy nem mások szerverén „hegesztenek” a kollégák hanem fix szolgáltatói háttérrel, megoldják azt amire az ügyfeleik vágynak: feltöltés, kialakítás, seo, frissítés, egyéb háttér modulok és a teljes üzemeltetést is. A weboldalak létrehozásánál design területén is megoldást kapunk és a verzió frissítésekkel sokszor összeomló template problémákat is, érdemben kezelik a háttérben dolgozó technikai partnerek segítségével.

Magunk részéről azt gondoljuk a ténylegesen kereskedni vágyók számára, egy olyan komplett csomag kerül létrehozásra, ahol a kereskedő eladhatja a termékét és eközben a webshop háttér üzemeltetése is, szakemberek felügyeletére van bízva.